Enjoy the WOW!

Over ons

WOWCACAO chocolade wordt niet gemaakt door grote machines, maar met liefde met de hand bereid door de allerbeste chocolatiers in Amsterdam. Alle WOWCACAO repen zijn van de hoogste kwaliteit en bevatten natuurlijke en duurzame ingrediënten. We speuren wereldwijd naar de allerbeste ingrediënten en melanges waarbij we goed kijken naar de impact op mens en natuur. Onze repen worden bereid met de beste volle melk, chocolade met een hoog percentage aan cacao en bijzondere natuurlijke toevoegingen. Dit is hoe écht goede chocolade gemaakt hoort te worden.

Handgemaakt

Onze producten worden niet door machines, maar door chocolatiers met de hand gemaakt. Dit doen we in Nederland in het hart van onze hoofdstad Amsterdam.

Natuurlijk

Wij gebruiken voor de bereiding van onze producten uitsluitend natuurlijke ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit. Op het eerste oog lijken alle chocoladerepen op elkaar. Maar het maakt een heel groot verschil welke cacaobonen of welke kwaliteit melk er gebruikt wordt voor de bereiding van de chocoladerepen. Vergelijk het met koffie. Hier bepaalt ook de kwaliteit van de koffieboon de kwaliteit en prijs van het eindproduct.

Duurzaam

De cacao die wij gebruiken als basis voor onze producten valt onder het “Cocao Horizons” programma. Voor deze chocolade van uitmuntende kwaliteit betalen wij een opslag op onze inkoopprijs die ten goede komt aan de gebieden waar de cacaobonen vandaan komen. 

Het papier van onze verpakking draagt het FSC keurmerk. Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven.

De verrassende smaak combinaties, hoogwaardige kwaliteit en de unieke designs van de verpakking maken onze producten bijzonder en zorgen voor een WOW effect.

Onze grote concurrenten kiezen voor de laagst mogelijke kosten en maken met hun snelle machines duizenden repen per uur. Wij maken er veel minder per uur (200 stuks), maar kiezen voor een ambachtelijke werkwijze met heel veel liefde, passie en vakmanschap. Daarnaast kiezen we niet voor goedkope kunstmatige alternatieven, maar alleen voor de beste kwaliteit natuurlijke ingrediënten. Proef zelf ook het verschil en koop je eerste reep vandaag.

Enjoy the WOW.