Enjoy the WOW!

Waarom WOWCACAO ook bij jou?

Een exclusief product hoort verkocht te worden in een exclusief verkoopkanaal. Je vindt onze producten niet in de supermarkt of bij een tankstation, maar uitsluitend in speciaalzaken. Hier weten ze als geen ander hun klanten te vertellen wat de producten van WOWCACAO zo bijzonder lekker maakt.

Handgemaakt

Onze producten worden niet door machines, maar door chocolatiers met de hand gemaakt. Dit doen we in Nederland in het hartje van onze hoofdstad Amsterdam.

Natuurlijk

Wij gebruiken voor de bereiding van onze producten uitsluitend natuurlijke ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit. Op het eerste oog lijken alle chocoladerepen op elkaar. Maar het maakt een heel groot verschil welke cacaobonen of welke kwaliteit melk er gebruikt wordt voor de bereiding van de chocoladerepen. Vergelijk het met koffie. Hier bepaalt ook de kwaliteit van de koffieboon de kwaliteit en prijs van het eindproduct.

Duurzaam

De cacao die wij gebruiken als basis voor onze producten valt onder het “Cocao Horizons” programma. Voor deze chocolade van uitmuntende kwaliteit betalen wij een opslag op onze inkoopprijs die ten goede komt aan de gebieden waar de cacaobonen vandaan komen.

Het papier van onze verpakking draagt het FSC keurmerk. Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven.

Bijzonder

De verrassende smaak combinaties, hoogwaardige kwaliteit en de unieke designs van de verpakking maken onze producten bijzonder en zorgen voor een WOW effect.

Exclusief

Onze producten hebben een exclusief karakter en hier hoort een passend verkooppunt bij. De kans is daardoor groot dat klanten voor WOWCACAO bij jou terug blijven komen. Bij ons geen grote prijsverschillen en verkoop in veel verkoopkanalen, maar een eerlijke en betaalbare prijs voor een exclusief product.

Divers

WOWCACAO biedt diverse verkoopmogelijkheden. Je verkoopt het aan klanten voor eigen consumptie, als cadeautje (los of als 3-pack) of in combinatie met een cadeaukaart door middel van onze unieke cadeau kaart wikkel. 

WOW, wat een cadeau!

Verkoop WOWCACAO in combinatie met een cadeaukaart met onze unieke cadeaukaart wikkel. Dit maakt het geven én krijgen van een cadeaukaart nog leuker, want de klant geeft niet één, maar twee leuke cadeaus.

  • Combineer een cadeaukaart met WOWCACAO en verhoog de marge op de cadeaukaart transactie
  • Keuze uit 10 varianten om te geven in combinatie met een cadeaukaart naar keuze
  • Maak van de cadeaukaart een chocolade cadeautje en inpakken van de cadeaukaart is niet langer nodig
  • Ook leuk om te geven zonder cadeaukaart als alternatief voor een wenskaart of om in combinatie met geld te geven
  • Valt het chocolade cadeau in de smaak? Dan komen klanten terug bij jou voor meer WOWCACAO

 

Ben je ook geïnteresseerd in de wederverkoop van onze producten? Vul het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met je op.