Enjoy the WOW!

Een geschenk dat altijd in de smaak valt

Onze producten lenen zich perfect als geschenk voor je personeel of relaties. Want wie vindt het nu niet leuk om onze onweerstaanbaar lekkere chocolade te krijgen? Geef het als losse reep, 3-pack of een verpakking die we speciaal voor je bedrijf ontwikkelen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Hieronder hebben we ter inspiratie een aantal van de mogelijkheden voor je opgesomd.

WOWCACAO als bedankje

Spreek je waardering uit naar je personeel na het behalen van een deadline, afronden van een cursus of voor het vele thuiswerken door het corona virus. Een klein gebaar waarmee je laat weten dat je aan ze denkt en waardeert wat ze voor je doen.

WOWCACAO bij een grote aankoop

Verras klanten bij het leveren van hun auto, boot, caravan, keuken of badkamer met een heerlijke traktatie van WOWCACAO.

Tijdens de koffie wordt er samen met vrienden en familie genoten van de chocolade en nagepraat over de positieve ervaringen met je bedrijf.

WOWCACAO voor een verjaardag

Verblijd je medewerkers of klanten op hun verjaardag met een van onze heerlijke repen. Schrijf op de achterkant van de "cadeautje" wikkel een boodschap om de felicitatie compleet te maken.

WOWCACAO voor prospects

Laat een onvergetelijke indruk achter tijdens een eerste kennismaking door je prospects een WOWCACAO chocoladereep te geven. Zo kunnen ze, onder het genot van een kopje koffie, nog eens rustig nadenken over je aanbod of napraten over het adviesgesprek. Aan de achterkant van de "cadeautje" wikkel zit een handige uitsparing voor je visitekaartje, zodat je de reep en visitekaartje samen kunt voegen. Dat is nog eens leuk je visitekaartje achterlaten!

WOWCACAO voor klachtafhandeling

Hoe goed je je best ook doet, er kan altijd iets misgaan bij een bestelling of opdracht van een van je klanten. Fouten maken is immers menselijk. Maak het goed door niet alleen het probleem netjes op te lossen, maar ook je excuses aan te bieden samen met een heerlijke WOWCACAO chocoladereep.

WOWCACAO omdat je blij bent met je klanten

Laat je klanten weten dat je om ze geeft en verras ze spontaan met een handgemaakte chocoladereep van WOWCACAO. Gegarandeerd dat er over je bedrijf gesproken wordt en je weer even top of mind bent bij je klant.

WOWCACAO bij een servicebeurt

Bind je klanten aan je door ze te verblijden met een chocolade attentie na een servicebeurt van auto, camper of caravan. Dan is pas echt alles weer in orde.

 

WOWCACAO als eindejaarsgeschenk

Geef je relaties een creatief en bijzonder eindejaarsgeschenk. Dit jaar niet weer die fles wijn, maar een verrassingspakket van WOWCACAO. Wij denken graag met je mee bij het samenstellen.

WOWCACAO voor nieuw personeel

Verwelkom je nieuwe medewerkers/ collega's met een lekkere chocoladereep van WOWCACAO. Wat een begin van je eerste werkdag!

 

 

WOWCACAO in hotel of B&B

Zorg voor het WOW effect en een warm welkom door op het hoofdkussen een heerlijke chocolade verrassing van WOWCACAO te presenteren aan je gasten. Een onvergetelijke eerste indruk en de start van een heerlijk verblijf.

Of...

...voor die marketing actie voor je nieuwe product

...om je personeel te verrassen na het winnen van een nieuwe klant

...iemand gewoon te verrassen met een attentie die altijd in de smaak valt!

 

Ben je geïnteresseerd in WOWCACAO als relatiegeschenk?

Bestel hoeveelheden tot 100 stuks direct online of neem contact met ons op om alle mogelijkheden tot in detail met je te bespreken. Wil je het nog persoonlijker? Dan kunnen we je relatiegeschenk ook samen met je personaliseren. Denk hierbij aan een eigen wikkel, een flitsende banderol, een speciale verpakking voor meerdere repen of zelfs je eigen WOWCACAO smaak!