Enjoy the WOW!

Veilig betalen

Betaling

Op onze webshop kun je betalen via iDeal, Paypal, Bancontact, credit cards en met diverse mobiele betaal oplossingen.

Betalen met iDeal

Als je een bankrekening hebt en kunt internetbankieren, dan kan je met iDeal snel en veilig betalen zonder extra kosten. Je logt in op je computer, tablet of smartphone in je eigen bankomgeving en maakt het bedrag meteen online over. Na betaling ontvang je van ons een bevestiging.

Betalen met PayPal

Voor betalen met PayPal heb je een PayPal rekening nodig. Deze open je snel een eenvoudig op de website van PayPal, www.paypal.com. Let op, ga voordat je in onze shop af gaat rekenen eerst naar www.paypal.com om deze rekening te openen anders krijg je niet de mogelijkheid om je bankrekening te koppelen aan de PayPal rekening. Dit heb je wel nodig om via je bankrekening te kunnen betalen. Je hoeft niet eerst geld op de PayPal rekening te storten, want je betaling wordt direct afgeschreven van je bankrekening of credit card.

Betalen via PayPal is gratis.

Betalen met creditcard

Betalen met credit card is zowel mogelijk met je eigen credit card als met een PayPal account waarbij je deze koppelt aan je credit card.

Betalen met je credit card is gratis.

Veiligheid

Online winkelen bij WOWCACAO is snel, makkelijk en betrouwbaar. Alle betalingen via de WOWCACAO webshop worden beschermd via ons VeriSign SSL-certificaat.